ANWB fietscafé

Pannenkoekenrestaurant

omgeven door natuur

De Coeckepanne is gevestigd tegenover de prachtige koepelkerk in het hart van Lierop; een gezellige dorpskern omgeven door bossen, heide, vennen en natuurreservaten. De natuurliefhebber kan er al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen. Zeg nou zelf, op zo’n plek moet een pannenkoek wel heel bijzonder smaken, niet waar?!

Fietscafé en servicepunt

De Coeckepanne ligt te midden van vijf fietsknooppunten, waaronder 90-91 en 91-92. Wij zijn een officieel ANWB fietscafé / fietsservicepunt van de regio Eindhoven, wat betekent dat we beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van onze ANWB-fiets-reparatieset en ook een EHBO set is aanwezig.

Pannenkoek na een dagje Toverland?

Even bijkomen van een heerlijke fietstocht of de dag afsluiten met een lekkere pannenkoek na een bezoekje aan attractiepark Toverland of het bekende Klok & Peel Museum in Asten? Vanaf de A67 Eindhoven-Venlo neem je afrit 35 richting Lierop. We nodigen je van harte uit om te komen genieten bij Herberghe de Coeckepanne!