Reviews

Ze zijn wereldberoemd in Lierop en omstreken en de beste in hun soort, onze heerlijke ambachtelijke pannenkoeken. Benieuwd wat onze gasten ervan vinden?

Wat een gezellig restaurant met geweldige gastvrouwen en -heren. Verrassende kaart en dat voor zulke vriendelijke prijzen…..

Heerlijk pannenkoekenrestaurant met geweldig snelle en vriendelijke bediening en heel aanvaardbare prijzen. Een echte aanrader.

Lekkere pannenkoeken en heel gezellig personeel met altijd tijd voor praatje!

Als we met het Rode Kruis pannenkoeken komen eten is het altijd perfect geregeld.

Gisteren verjaardag gevierd bij jullie, vriendelijk, lekker, maar vooral bijzonder leuk aandacht aan de jarige besteed. Super!

Hier kun je met intolerantie voor melk en gluten probleemloos eten. Leuke bediening en je hebt de bestelling vlug.

Fijne plek, gastvrij, heerlijk eten.

Typisch Brabant Pannenkoekenhuis. Gevestigd in een oude boerderij met twee aparte ruimtes (waaronder de Vurherd). Altijd overheerlijke pannenkoeken en ze hebben tijdens de seizoenen ook verschillende specials zoals erwtensoep of aspergepannenkoeken.

Al jaren ons favoriete pannenkoekenhuis!
Even terug in de tijd. Personeel altijd vriendelijk en de pannenkoeken zijn hier het lekkerst

Pannenkoeken waren erg lekker. Doe ik normaal nooit, maar heb een tweede besteld. De hangop met fruit was heerlijk fris.

Laat ons weten dat je eraan komt!

Dan houden we een plaatsje voor je vrij.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×