1 feb

De Coeckepanne schenkt mooi bedrag aan Stiching Vrienden van de Koepelkerk

De Coeckepanne schonk in de periode van 29 december tot en met 31 januari van elke verkochte favoriete pannenkoek van Jos en Marij €1 aan Stichting Vrienden van de Koepelkerk.

Dank aan alle gasten voor het bestellen van de favoriete pannenkoek van Jos of Marij de afgelopen maand. Dankzij jullie hebben we een mooi bedrag geschonken aan stichting “Vrienden van de Koepelkerk” Lierop.

Zaterdagavond 29 december was de laatste officiële werkdag van Jos en Marij Haerkens bij Herberghe de Coeckepanne in Lierop. In oktober 2013 droegen Jos en Marij de verantwoordelijkheid over aan de volgende generatie en nu, na bijna dertig jaar, stoppen zij met werken.

De Coeckepanne schonk in de periode van 29 december tot en met 31 januari van elke verkochte favoriete pannenkoek van Jos en Marij €1 aan Stichting Vrienden van de Koepelkerk. De favoriete pannenkoek van Jos is de Mexicaanse (met sambalkaas, chorizo, mexicaanse groenten en tacosaus) en van Marij de spek-appel pannenkoek.

De eindstand is bekend en er zijn maar liefst 686 favoriete pannenkoeken verkocht. Het mooie bedrag van €686 wordt op de rekening van de Stichting Vrienden van de Koepelkerk bijgeschreven.

Laat ons weten dat je eraan komt!

Dan houden we een plaatsje voor je vrij.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×